Zoeken
Sluit dit zoekvak.

1Amstelveen is terug van zomervakantie: nieuwe programma’s en ‘oude bekenden’

De scholen zijn begonnen en dat betekent voor de lokale omroep 1Amstelveen dat het tv-seizoen ook weer in de startblokken staat. Naast ons vaste nieuws op de website brengen wij ook weer onze oude vertrouwde bekende en twee nieuwe programma’s dit seizoen. Vanzelfsprekend te kijken op televisie maar ook via Youtube.

Stem van de Straat

Vanaf donderdag 14 september is De Stem van de Straat weer terug waarin de eigenzinnige Joy Ellen en ras-Amstelvener Martijn weer al het grote en kleine nieuws samen met u bespreken. Wekelijks praten ze u bij en geven ze hun mening. Door in spreken via 020-547 85 88 kunt u zelf ook bijdragen aan het programma. De Stem van de Straat is van iedereen!

De 8 van Amstelveen

Dinsdag 19 september schuift ook ‘good-old’ Peter Grifhorst weer aan in De 8 van Amstelveen. Dit wekelijkse voetbalprogramma houdt de Amstelvener op de hoogte van de verrichtingen van de Amstelveense voetbalclubs. Zowel op als buiten het veld. Presentator Mathijs Groenewoud zorgt daarbij dat Grifhorst een beetje scherp blijft.

1Amstelveen aan tafel

In 1Amstelveen aan tafel bespreken we maandelijks een actueel onderwerp dat wat meer diepgang verdient. De meest uiteenlopende onderwerpen komen aan bod. Zorg, cultuur, sport, maatschappij, politiek en onderwijs; alles wat meer verdieping verdient wordt aan tafel besproken.

Beslist!

Na afwezigheid van 8 maanden keert ook ons politieke programma Beslist! Weer terug. Presentator Roel Smit ontvangt politici in de studio en rtekt er op uit om u in een half uur bij te praten over de politiek gang van zaken in onze gemeente.

Plein 60

Nieuw dit seizoen is het historische programma ‘Plein 60’. Lokaal journalist Ernst Jan Wilhelmis duikt hier in de geschiedenis van Amstelveen. 1 januari is het namelijk precies 60 jaar geleden dat de gemeente Amstelveen werd geïntroduceerd. Met oude beelden en foto’s kijken we terug op de rijke en leuke historie van de gemeente Amstelveen.

Cultuur

In oktober starten we ook met een cultureel agendaprogramma waarin we een selectie laten zien van het brede aanbod culturele activiteiten in onze gemeente. Reportages, interviews op het gebeid van muziek, literatuur, tentoonstelling en voorstelling worden besproken zodat u niets hoeft te missen.

Dagelijks nieuws

Naast al deze programma’s houdt 1Amstelveen u natuurlijk via haar website dagelijks op de hoogte van alles wat er speelt in onze gemeente. Dus blijf op de hoogte via de social mediakanalen van 1Amstelveen  en 1Amstelveen.nl. Actuele Videoreportages verschijnen ook op ons televisiekanaal onder de noemer ‘Ondertussen in Amstelveen’.

WhatsApp Tiplijn

Natuurlijk weten we niet alles en missen we ook wel eens wat. Daarom horen we graag wat er speelt bij u in de buurt. Heeft u leuke videobeelden, foto’s  of nieuws dat we zeker niet mogen missen? App ons dan. We zijn dag en nacht bereikbaar via whatsapp via 06- 45 00 35 51.https://youtu.be/5Ztx9A-M6ZA

Advertenties