Zoek
Sluit dit zoekvak.

1Amstelveen nu ook te tippen via WhatsApp

De Amstelveense lokale omroep 1Amstelveen is nu ook te bereiken via WhatsApp. In het verleden kon al contact worden gezocht via deze populaire berichtendienst maar dat ging via ons 020-nummer. Voor veel mensen was dat verwarrend, dus hebben nu een 06-gekoppeld aan onze WhatsApp. Vanaf nu zijn we voor korte berichten, foto’s en filmpjes te bereiken via 06-4500 3551.

De tiplijn is 24 uur per dag te gebruiken. Wij kijken in ieder geval elke werkdag naar de binnengekomen berichten. Meldingen over branden en ongelukken krijgen onze 112-journalisten ook via andere kanalen. Dus geen zorgen als we niet meteen reageren!

Filmpjes en foto’s

Waarvoor kan je onze tiplijn het beste gebruiken? Nou, wij zijn gek op foto’s en filmpjes van bijzondere zaken in Amstelveen. Dus gebeurt er iets opvallends, constateer jij een vreemde situatie of heb je gewoon een mooi Amstelveens filmpje gemaakt? Aarzel niet en stuur gewoon op. Misschien zie jij je filmpje of foto wel terug op onze website of op ons televisiekanaal.

Dan nog een tip van ons: zet 1Amstelveen gewoon in je contacten zodat je niet hoeft te zoeken als er iets bijzonders gebeurt in je omgeving: 06-4500 3551. We appen!

Advertenties

Accuraat