Zoek
Sluit dit zoekvak.

1Amstelveen trapt Oranje-maand af met pubquiz

1Amstelveen gaat tijdens het EK Voetbal in Duitsland on tour. De hele maand maken wij onze uitzendingen vanuit het onlangs volledig verbouwde De Manen aan de Noorddammerlaan. 

Vaste programma’s zoals ‘De Stem van de Straat’ en ‘1Amstelveen aan tafel’ worden vanuit de horecagelegenheid live uitgezonden. Maar we maken ook een nieuw programma. Vanaf 15 juni is er elke zaterdag Lunchcafé Oranje. Een luchtig programma met diverse gasten en presentatoren. Daarnaast gaan we ook weer De Amstelveense Bondscoaches maken zolang het Nederlands Eftal meedoet in Duitsland.

Pubquiz

Woensdag 12 juni trappen we af met een Oranje pubquiz in De Manen. De vragen zullen niet alleen over voetbal gaan. Van koningshuis tot Nederlandse muziek en van Nederlandse televisie tot topografie. Alles wat met Nederland en oranje te maken heeft komt langs. 

De quiz begint om 19.30 uur en 1Amstelveen-medewerkers Mathijs Groenewoud en Ernst Jan Wilhelmis (DJ Appelmoes) zijn de quizmasters. De kosten zijn twintig euro per team. Inschrijven kan hier.

Advertenties