Search
Close this search box.

76ste Ons vakantiekamp weer een groot succes

Voor de 76ste keer wordt de komende twee weken Ons vakantiekamp gehouden. Op de velden van voetbalvereniging Amstelveen Heemraad vermaken 220 kinderen zich onder begeleiding van veertig vrijwilligers. En natuurlijk staat er ook dit jaar weer een verrassingstrip op het programma.

Petra Plasmeijer is al 43 jaar betrokken bij ons Vakantiekamp waar kinderen voor slechts zestig euro tien dagen genieten van het vakantiegevoel. Plasmeijer: “Dankzij een subsidie van de gemeente en bijdragen van lokale bedrijven kunnen we de kosten zo laag houden. We willen namelijk dat ieder kind het vakantiegevoel kan ervaren. We zijn zo een mooie afspiegeling van Amstelveen. Ook wat de vrijwilligers betreft.”

Het vakantiekamp kent ook dit jaar weer twee uitstapjes. Het is het grote geheim van het vakantiekamp. Kinderen gissen waar dit jaar de reis naar toe zal gaan, maar ook nu houdt de organisatie de kaken stijf op elkaar.

Ons vakantiekamp duurt tot en met vrijdag 4 augustus. Die dag zullen alle kinderen en vrijwilligers met bussen er op uit trekken voor de afsluiting.

Advertenties