Search
Close this search box.

Aanhoudingen na woningoverval In de Wolken, sommige verdachten nog op de vlucht

In de Wolken

In de nacht van zondag 19 november op maandag 20 november heeft er een woningoverval in een flat aan In de Wolken plaatsgevonden. De politie is op zoek naar de vluchtende overvallers. Ook zijn ter plaatse meerdere verdachten aangehouden. De recherche zoekt getuigen van deze zaak.

Rond 03.45 uur drongen meerdere gewapende verdachten de woning met veel geweld binnen. Er is gezien dat daarna een voertuig hard weg reed de straat uit. Nadat de politie ter plaatse kwam, troffen zij drie personen in de buurt van de woning aan. Alle drie de mannen worden aangehouden en hun rol in deze zaak wordt nog onderzocht.

De politie heeft het pand tijdelijk omsingeld. Bij het binnentreden van de woning werd een bijzondere geur geroken. Om alle risico’s uit te sluiten, werden metingen gedaan. Hieruit bleek dat er geen risico was voor politie. Wat er zich verder in en om de woning tijdens de overval heeft afgespeeld en of er buit is gemaakt wordt nog onderzocht.

Getuigenoproep

De politie komt graag in contact met getuigen. Beschikt u over beeldmateriaal van de periode voor, tijdens of na het incident, bijvoorbeeld afkomstig van beveiligingscamera’s, videodeurbellen of dashcam’s in nabij geparkeerde voertuigen? Dan komt het onderzoeksteam graag in contact. Heb je daarnaast iets gezien of gehoord, wat het onderzoek verder zou kunnen helpen? Mensen kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto’s: VLN Nieuws

In de Wolken

Advertenties