Zoek
Sluit dit zoekvak.

Al 700 aanmeldingen voor reünie van 65-jarig Keizer Karel College

Het Amstelveense Keizer Karel College bestaat 65 jaar. Dat gaat gevierd worden met een reünie waar zich al ruim 700 oud-leerlingen en -medewerkers hebben ingeschreven. Het feest der herkenning wordt zaterdag 1 juli gehouden in het schoolgebouw aan de Elegast 5.

Samen met het Amstelveen College en het HWC is het KKC al sinds jaar en dag een van de Amstelveense middelbare scholengemeenschappen. De school bracht veel bekende leerlingen voort waarbij Martin Garrix en Michiel Huisman zelfs wereldwijd bekendheid genieten. Maar ook landelijke BN’ers zoals Jeroen Woe (Even tot hier), Dion Cooper (inzending Songfestival), Hein de Kort (striptekenaar) en John Bosman hebben hun opleiding op het KKC genoten. Kijk hier voor een volledig lijstje van bekende KKC’ers.

Leraren geven lesjes

Tijdens de reunie gaat het natuurlijk niet alleen om hoe bekend je bent geworden. Even kijken hoe het je oude klasgenoten vergaat is natuurlijk het allerleukste. Daarom is er voldoende tijd ingeruimd om lekker bij te kletsen. Ook zijn er veel leraren aanwezig die nog even een lesje gaan draaien. .

Inschrijven voor de reünie of alvast kijken wie er allemaal komen kan op de speciale reüniepagina

Advertenties

Accuraat