Zoek
Sluit dit zoekvak.

Update: Albert Heijn Maalderij Bovenkerk overvallen door man met sikje

maalderij

De Albert Heijn aan de Maalderij is Bovenkerk is woensdagavond even voor sluitingstijd overvallen. De dader is op de vlucht geslagen en vooralsnog niet gepakt.

Rond 21.50 uur stapte een man de winkel binnen en wachtte zelfs geduldig bij de servicebalie. Toen de man werd geholpen, greep hij naar een mes waarmee hij het personeelslid bedreigde. De geschrokken medewerker kon niets anders doen dan de kassalade openen. Na een greep in de lade sloeg de overvaller op de vlucht.

Een andere medewerker van de Albert Heijn probeerde hem in zijn vlucht nog tegen te houden, maar dit lukte helaas niet. Dit personeelslid heeft hierbij lichte verwondingen opgelopen.

Signalement

De medewerkers beschrijven de overvaller als volgt:
-Man;
-Rond de 20 jaar oud;
-Rond de 1,75 meter;
-Sikje;
-Droeg een grijze hoodie, zonnebril en donkerkleurige broek.

Getuigen gezocht

De recherche heeft deze overval in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien dat met deze zaak te maken kan hebben? Of heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Bel dan met de politie via 0900-8844 of anoniem met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Vermeld hierbij altijd onderstaand registratienummer. Of vul onderstaand tipformulier in. 

Het filiaal van de supermarkt werd in 2019 ook al een keer overvallen.

Foto’s: VLN

Advertenties

Cookieconsent met Real Cookie Banner