Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Amstelveense autobedrijf Van Poelgeest gaat partnerschap met AFC Ajax aan

Ajax

De van oorsprong Amstelveense BMW-dealer Van Poelgeest heeft met ingang van 1 juli een partnership met de voetbalclub AFC Ajax. Doordat BMW – Van Poelgeest nu de mobiliteitspartner van Ajax is zullen veel trainers, spelers en medewerkers van Ajax een BMW onder kont krijgen.

De BMW-garage van Van Poelgeest en het Oude Dorp van Amstelveen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In eerste instantie was de garage gevestigd aan de Stationsstraat en een deel van wat nu Tempelhof heet. Omdat het Oude Dorp een make-over kreeg in de jaren ’80 werd het bedrijf verhuisd naar het terrein waar eerst Oud-Vredeveld was gevestigd.

Enkele jaren terug werd er op die locatie een nieuw pand neergezet waar Van Poelgeest de regio bedient met Mini en BMW. De expansiedrift heeft er ook voor gezorgd dat Van Poelgeest ondertussen vestigingen heeft in Amersfoort, Amsterdam, Heemstede, Hilversum, Naarden en Noordwijk. De meeste Ajacieden zullen dan ook te maken krijgen met de vestiging in Amsterdam-Zuidoost.

Lokale partner

Menno Geelen, commercieel directeur Ajax: “Met BMW hebben we een gerenommeerde internationale partner, met Van Poelgeest hebben we een lokale partner waarmee de juiste service gegeven kan worden. Het ingaan van dit partnership is ook het moment dat ons mobiliteitsbeleid wordt aangepast. Zo stimuleren en faciliteren we hybride of elektrisch rijden en komt er meer flexibiliteit voor medewerkers.”

Harry Baltus, directeur BMW Van Poelgeest zegt dat hij als Amsterdams(!) bedrijf meer dan trots is om de naam te verbinden aan Ajax. “Ajax heeft altijd de ambitie om te winnen, is een toonaangevende club met een rijke historie en gericht op de toekomst. BMW en Van Poelgeest hebben ook een rijke historie en zijn gericht op de beste mobiliteit van vandaag en morgen. Wij kijken er naar uit om alle Ajacieden plezierige kilometers te bieden.”

Foto: Beeldbank Amstelveen en Van Poelgeest

Advertenties