Zoek
Sluit dit zoekvak.

Amstelveense Bondscoach Jelle Boersma (86) overleden

Vanmorgen, maandag 3 juli, is onze trouwe bondscoach Jelle Boersma na een lang ziekbed op 86-jarige leeftijd overleden. Jelle was een graag geziene gast in Cigo de Posthoorn waar hij dagelijks te vinden was. Jelle was een van de vaste bondscoaches tijdens het EK2021 en het WK 2022 bij het 1Amstelveen programma ‘De Amstelveense Bondscoaches’.

Wij zullen Jelle herinneren als iemand voor wie niets te gek was. Tijdens de opnames had hij meestal het hoogste woord en een uitgesproken mening. Ondanks zijn ziekte en zeer beperkte zicht was hij overduidelijk aanwezig. De opmerkingen over zijn Rotterdamse achtergrond slikte hij vol trots. Gelukkig heeft hij hard terug kunnen slaan na het binnenhalen van de Rotterdamse landstitel.

De uren dat we met Jelle gelachen hebben zullen we nooit vergeten. Wij wensen zijn vrouw Jenny, kinderen en kleinkindere, familie en vrienden veel sterkte met dit verlies. Bij 1Amstelveen zullen we hem altijd blijven herinneren als onze beste ‘Amstelveense Bondscoach’. De beelden zeggen genoeg.

Mathijs Groenewoud
Hoofdredacteur 1Amstelveen

Advertenties