Zoek
Sluit dit zoekvak.

Amstelveense bondscoaches. Aflevering 1: Nederland – Senegal

Soepel is anders, maar de kop is eraf. Gisteravond begon het WK dan echt voor Louis van Gaal en zijn spelers. Senegal werd met 2-0 verslagen. De echte WK-sfeer moet echter nog aanwakkeren. Natuurlijk is er de kritiek richting het organiserende gastland. Maar ook de vervelende speeltijden en het winterse weer zorgen dat een typisch Nederlands voetbalfeestje nog even op gang moet komen. Ook in Amstelveen

In de Amstelveense kroegen waren weliswaar voldoende Oranjefans te vinden maar toch leek iedereen wat voorzichtiger dan normaal. De oranje kleur voerde nog niet boventoon bij de gasten. Wel zijn er weer de ouderwetse meningen in het land van 17 miljoen bondscoaches. RTVA en AAN! geven de Amstelvener daarom de kans om even voor Louis van Gaal te spelen.

Zo waren we gisteren in café De Manen en vanochtend bij Cigo De Posthoorn aan de Van der Hooplaan. Iedereen is uitgenodigd om even in de huid van Van Gaal te kruipen en voor de camera even te vertellen hoe het moet. Bekijk de eerste aflevering van de Amstelveense Bondscoaches. Volg ook onze website om te zien waar we vrijdag en zaterdag staan.

Advertenties