Zoek
Sluit dit zoekvak.

Amstelveense bondscoaches. Aflevering 3: Nederland – Qatar

We zijn door! Weliswaar niet met soepel aanvallend voetbal, maar dat schijnt er niet toe te doen om wereldkampioen te worden. Het werd in ieder geval 2-0 tegen het altijd lastige Qatar en dat betekent dat we zaterdag tegen de fysieke beesten van de Verenigde Staten mogen ballen. Een van de twee moet het WK verlaten.

Door het lastige tijdstip van spelen (16.00 uur) waren niet alle Amstelveense kroegen afgeladen. Een WK in de winter blijft toch een beetje raar. Zaterdag is gelukkig voor veel mensen een vrije dag en diverse horecagelegenheden zetten de deuren wijd open om van de achtste finale te genieten. Het zou zomaar eens de laatste Oranje-wedstrijd van het WK kunnen zijn.

Ons deskundige panel van Amstelveense analisten in De Posthoorn ziet het in ieder geval zonnig in. Het spel moet beter maar de wedstrijd tegen de Amerikanen kan worden gewonnen. Alleen al op basis van kwaliteit. Over de uiteindelijke titelkansen zijn de meningen verdeeld. Al blijft de Amstelveense bondscoach Carlos positief. “Ik blijf het zeggen! We can come een end!”

 

Advertenties

Accuraat