Search
Close this search box.

Amstelvener aangehouden in zaak rond heftig geweldsincident Station Bijlmer Arena

In het onderzoek naar een heftig geweldsincident op station Bijlmer Arena op vrijdagavond 5 mei is een Amstelvener betrokken. Hij behoort tot een groep van zes verdachten die zijn aangehouden.

Het gaat om jongens in de leeftijd tussen de 15 en 17 jaar oud uit die ook uit Amsterdam en Lelystad komen. Van de zes verdachten kwamen vijf zichzelf bij de politie melden. Aan alle andere verdachten in deze zaak doet de politie opnieuw de oproep: meld je en voorkom dat je beelden op een later moment mogelijk getoond worden.

Kopschoppers

De beelden gaan overigens al volop rond via social media en appgroepen. Hierop is te zien dat een groep zich ernstig misdraagt tegenover een jongen in een blauwe jas. Nadat hij vele malen schoppen tegen het hoofd moet incasseren wordt hij op het spoor geduwd.

Over een eventuele toedracht van het forse geweld staat op dit moment nog niets concreets vast. De recherche heeft begrepen dat er verschillende verhalen rondgaan over wat er mogelijk gebeurd zou kunnen zijn. Niet al deze informatie wordt ook daadwerkelijk met de politie gedeeld. Weet u meer over de aanleiding van het geweldsincident? Neem dan contact op met de politie.

Foto: (vervaagd) screenshot beelden incident Station Bijlmer Arena.

Advertenties