Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Amstelvener Dave Vos keert terug als trainer bij Jong Ajax

De Amstelveense voetbaltrainer Dave Vos keert weer terug bij Ajax. Hij wordt vervanger van trainer Johnny Heitinga bij Jong Ajax. Heitinga verving onlangs de ontslagen Alfred Schreuder bij de hoofdmacht van de Amsterdammers.

Eerder werkte Vos als assistent-trainer bij het Schotse Glasgow Rangers. Hij vormde daar een duo met Giovanni van Bronckhorst. Eind 2022 moest het duo echter het veld ruimen door tegenvallende resultaten.

Lees ook: Dave Vos van Ajax naar Rangers

‘Ik ben een echte Ajacied en heb veel aan de club te danken” vertelt Vos op de website van Ajax. ”Daarom doe ik graag iets terug nu Ajax weer een beroep op mij doet. Ik ken de spelersgroep goed uit mijn vorige periode bij de club en heb veel zin de spelers verder te helpen in hun laatste stappen richting het hoogste niveau.”

Roda’23

Vos begon zijn loopbaan bij RODA ’23 in Bovenkerk. Twee jaar geleden haalde hij zijn diploma coach betaald voetbal. De Amstelvener was al sinds 2011 in dienst is bij Ajax, trainde eerder bij Ajax meerdere jeugdteams en was assistent bij Jong Ajax. Ook was hij werkzaam voor AZ en de KNVB.

De trainer keert nu terug op het oude nest als trainer van Jong Ajax dat in de Keukenkampioen Divisie uitkomt.

Twee jaar geleden maakte RTVA een uitgebreide reportage over Dave Vos

Advertenties

Accuraat