Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Amstelvener Martin Garrix geen populairste dj van de wereld, gezakt naar plaats drie in lijst DJ MAG

garrix

Hij woont tegenwoordig ergens op de Zuidas, maar Martin Garrix blijft onze lokale held. Ook nu hij niet meer de populairste dj van de wereld is. Dat werd gisteren bekendgemaakt door DJ MAG die de verkiezing jaarlijks organiseert. De bejaarde dj David Guetta werd eerste. Garrix moet het deze keer met de derde plaats doen.

Overigens is 27-jarige Garrix al vier keer de populairste dj van de wereld geweest. In 2016, 2017, 2018 en 2022 ging de prijs naar de bekendste Amstelvener ter wereld. Al zou actuer Michiel Huisman die laatstegenoemde titel ook zomaar eens kunnen claimen. Niet gek, met de titel van meest aantrekkelijke man ter wereld in z’n zak.

Lees ook: Amstelvener Martin Garrix voor vierde keer beste dj van de wereld

De populairste dj ter wereld wordt ook vaak als beste dj in de wereld gezien. De meningen in de dj-wereld zijn verdeeld over de titel. DJ’s met de grootste aanhang hoeven volgens puristen niet per se de beste te zijn. Garrix staat bekend als dj met een grote trouwe fanschare.

De titel van populairste dj in de wereld werd in het verleden vaak bekendgemaakt tijdens het Amsterdam Dance Festival. De samenwerking tussen het evenement en het dj-magazine werd echter in 2021 verbroken.

Foto: Wikimedia CCO, Cejlon Studio

Advertenties

Accuraat