Zoek
Sluit dit zoekvak.

Becker en Bouwman (AVA) op kandidatenlijst BBB

Fractievoorzitter Michel Becker en voorzitter Ronald Bouwman staan op de kandidatenlijst voor de Boer Burger Beweging voor de Provinciale Staten en Waterschap verkiezingen. Vorig jaar werden Actief voor Amstelveen en BBB al bondgenoot van elkaar. Nu mondt dat uit in de kandidaatstelling van de AVA-politici.

Uniek is het niet dat gemeenteraadsleden zich kandidaat stellen voor andere politieke functies. Maar dat de namen van Becker en Bouwman op de lijst van een andere partij zijn terechtgekomen is wel opmerkelijk.

Becker:  “Wij zijn natuurlijk al bondgenoot van elkaar.  Nu werd ik gevraagd door BBB of ik me ook voor de provincie in zou willen zetten. En dat wil ik wel. Want de belangen voor Amstelveen houden niet op bij de gemeentegrens.”

AVA- Fractievoorzitter Becker, die achtste op de lijst voor de Provinciale Staten staat benadrukt dat zijn kandidatuur een absolute meerwaarde is voor Amstelveen. “Door BBB kan ik mede de agenda bepalen en dat is natuurlijk goed voor onze gemeente.”

Naast Becker is ook voorzitter Ronald Bouwman terug te vinden op de lijst van BBB. Bouwman staat zelfs op de tweede plaats voor het Waterschap Amstel Gooi en Vecht. Becker: “Ronald is een hartstikke goede bestuurder. Voor ons, als Actief voor Amstelveen, is het natuurlijk heel belangrijk dat we via Ronald invloed uit kunnen oefenen op het beleid van het Waterschap. Dat is belangrijk voor Amstelveen. Dat vind BBB ook en daarom staat hij ook op een verkiesbare tweede plaats.

De verkiezingen voor de Provinciale Staten en het Waterschap zijn op 15 maart.

Advertenties

Accuraat