Zoek
Sluit dit zoekvak.

Beslist! (11): politiek programma geeft aftrap voor nieuw seizoen

In de eerste aflevering van een een nieuw seizoen Beslist!, ons politieke programma, ontvangen Julia den Heijer en Roel Smit gasten in de studio en trekken ze er op uit om de lokale politiek op de voet te volgen.

Iedere maand wordt de Amstelvener in een half uur bijgepraat over de politieke keuzes die de gemeenteraad maakt en welke plannen het college ten uitvoer brengt. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat het onder andere over het verzet van bewoners in Westwijk tegen de gemeentelijke plannen voor de ontsluiting van De Scheg. Michel Becker (Actief voor Amstelveen) is te gast in de studio om te praten over zijn provinciale ambities.

Verder:
Wie zijn de grootste luchtvervuilers in Amstelveen? Moeten statushouders (vluchtelingen met een verblijfvergunning) voorrang houden op een woningmarkt, waar de wachttijd voor Amstelveners is opgelopen tot bijna 20 jaar? En hoe houden we Nes aan de Amstel ook in de toekomst leefbaar?

Vragen die aan de orde komen in de eerste aflevering van ons actuele, politieke programma Beslist! in dit seizoen. In ruim een half uur geven presentatoren Julia den Heijer en Roel Smit een update van de Amstelveense politiek. Ze gingen op pad en ontvingen gasten in de studio.

Advertenties

Cookieconsent met Real Cookie Banner