Zoek
Sluit dit zoekvak.

Brug Ouderkerk van woensdagavond 7 juni tot en maandagochtend 12 juni afgesloten voor autoverkeer

Ouderkerk

De nieuwe brug bij Ouderkerk is bijna klaar. De laatste klussen rond het omvangrijke project worden op het ogenblik uitgevoerd. Om deze werkzaamheden uit te voeren is de N522 tussen de Burgemeester Boersweg in Amstelveen en de Jacob van Ruisdaelweg in Ouderkerk aan de Amstel afgesloten van woensdagavond 7 juni (20.00 uur) tot en met maandagochtend 12 juni (06.00 uur).

Tijdens deze dagen moeten alle hoofd- en aansluitende wegen en fietspaden rondom de brug worden voorzien van een extra asfaltlaag, markering en de definitieve verlichting.

Busverkeer blijft grotendeels mogelijk

Met de afsluiting is er geen doorgaand gemotoriseerd verkeer over de brug mogelijk. Lokaal verkeer wordt ter plaatse met gele bewegwijzering omgeleid. Nood- en hulpdiensten en lijnbussen kunnen wel langs de werkzaamheden rijden. Alleen van 7 tot en met 9 juni rijden er geen bussen tussen 22.00 uur en 06.00 uur. Tot 02.00 uur wordt er dan een pendelbus ingezet.  

(Brom-)fietsers en voetgangers kunnen tot vrijdagavond 9 juni van het fietspad langs de N522 gebruik maken en de Brug Ouderkerk oversteken. Van vrijdagavond 9 juni tot en met maandagochtend 12 juni (06.00 uur) is het fietspad langs de provinciale weg N522 afgesloten. (Brom)fietsers worden met gele bebording omgeleid. Zij steken de Amstel over via een pontonbrug.  

12 juni over de nieuwe brug

Vanaf 12 juni (06.00 uur) kan al het verkeer op de N522 tussen Amstelveen en Amsterdam Zuidoost gebruik maken van de nieuwe Brug Ouderkerk. De aannemer werkt tussen 12 en 30 juni dan alleen nog aan een aantal aansluitende wegen rondom de Brug Ouderkerk. In het najaar wordt het gebied rondom de brug voorzien van bomen en beplanting.

Omleidingskaart met omleidingsroute fietsers (groen) en afsluitingen autoverkeer (rood)

Advertenties