Zoek
Sluit dit zoekvak.

Burgemeester Stramanweg deels afgesloten in de nacht van 4 op 5 mei

In de avond en nacht van 4 op 5 mei 2023 wordt een deel van de Burgemeester Stramanweg (N522) afgesloten ter hoogte van Ouderkerk aan de Amstel. Doorgaand verkeer tussen Amstelveen en Amsterdam Zuidoost wordt omgeleid via de A9 en de A2.  

Vanwege de aanleg van de nieuwe Brug Ouderkerk wordt de aansluitende weg, de Burgemeester Stramanweg, opgeschoven. Hiervoor vinden er in de nacht van 4 mei (21.00 uur) tot in de ochtend van 5 mei (06.00 uur) werkzaamheden plaats op de Burgmeester Stramanweg tussen de kruising met Hoger Einde-zuid en de kruising met Jacob van Ruisdaelweg. De kruisingen zijn open voor het lokale verkeer.

Fietsers en voetgangers kunnen gebruik blijven maken van het fiets- en voetpad langs de Burgemeester Stramanweg. De reguliere busdiensten en nood- en hulpdiensten worden langs de werkzaamheden geleid. 

Vanaf vrijdagochtend 5 mei rijdt het verkeer op de N522 richting Amsterdam Zuidoost over een nieuwe rijbaan. Het verkeer in de tegengestelde richting rijdt dan tijdelijk over versmalde rijstroken, zodat de middenberm tussen de beide rijbanen aangelegd kan worden

Foto: Provincie NH

Advertenties

Accuraat
Cookieconsent met Real Cookie Banner