Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cadeaubon witgoed alsnog lokaal te besteden

De cadeaubonnen voor witgoed ter waarde van 500 euro kunnen alsnog lokaal besteed worden. De gemeente stelde de duizend bonnen beschikbaar voor inwoners met een laag inkomen. Zij kunnen daarvoor een energiebesparend witgoedapparaat aanschaffen. De bon kon echter alleen besteed worden bij winkelketen BCC en die zijn niet (meer) gevestigd in Amstelveen. Na vragen van RTVA kan de bon nu ook gebruikt worden bij de lokale ondernemer DIS.

Eigenaar René van der Reest wist niet wat hem overkwam toen er ineens allemaal klanten stonden met een mail dat ze een wasmachine wilde komen. “Ik was totaal verrast. De gemeente zegt dat ze me een mail hebben gestuurd om me aan te melden, maar ik heb echt nooit wat ontvangen.”

Na tussenkomst van RTVA, die de vraag stelde aan de gemeente waarom er niet bij lokale ondernemers gekocht kon worden,  kwam het gelukkig toch nog goed. Van de Reest: “We bestaan al vijftig jaar en ik ben dertien jaar eigenaar en ben echt een Amstelveens bedrijf. Ik ben blij dat we aan deze actie mee kunnen doen en hoop binnenkort dan ook veel klanten blij te maken.”

Advertenties

Accuraat
Cookieconsent met Real Cookie Banner