Search
Close this search box.

Charles Rijgersberg volgt Darshan Sloot op als directeur Ondernemersvereniging Amstelveen

Charles Rijgersberg start per 1 november als nieuwe directeur van de Ondernemersvereniging Amstelveen. Hij volgt Darshan Sloot op die de fuctie tien jaar bekleedde.

“Ondernemers hebben mij altijd enorm geïnspireerd. Hun tomeloze energie, passie en enthousiasme werkt als een vliegwiel op mij. Ik krijg daar enorm veel energie van en zet mij aan om vruchtbare samenwerkingen/initiatieven te ontwikkelen, bruggen te bouwen en draagvlak te creëren, gericht op groei en ontwikkeling, innovatie, duurzaamheid en waardevol ondernemerschap. Mijn belofte naar de ondernemers, gemeente en andere betrokkenen: bereikbaar, betrokken en betrouwbaar,” aldus Charles Rijgersberg.

OA-vicevoorzitter Jeroen Franken: “Voor de vacature van directeur hebben we meerdere sollicitaties mogen ontvangen van zeer capabele kandidaten. Wij beschouwen dit dan ook als een signaal dat we er als OA goed opstaan, als betrokken en actieve organisatie en als mogelijk toekomstig werkgever. Wij zochten geen tweede Darshan, haar persoonlijke invulling van het OA directeurschap is uniek en ongekend.”

“In Charles treffen we een professional met een zeer brede zakelijke achtergrond die aansluit bij de uitdagingen van de OA van vandaag. Charles is een prettige en bovenal toegankelijke persoonlijkheid, iemand die makkelijk schakelt tussen visie, strategie en hands-on. Een gedreven teamspeler die prima kan balanceren tussen bewezen concepten en frisse nieuwe ideeën en benaderingen. Wij kijken dan ook bijzonder uit naar deze samenwerking,” besluit Franken.

Advertenties