Zoek
Sluit dit zoekvak.

Co van der Horst grote winnaar bij verkiezingen Ondernemer van het Jaar

De overall winnaar van de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2022 is Woonspeciaalzaak Co van der Horst geworden. Dit werd vanavond bekendgemaakt tijdens een feestelijk gala in het KPMG-gebouw. Ze lieten runner-ups New York Pizza en Koen Pack achter zich.

Eerder waren het Amstelveens Vertaalbureau en Boekhandel Venstra al winnaars van de felbegeerde lokale prijs die tweejaarlijks wordt uitgereikt. De verkiezing is een initiatief van de Ondernemersvereniging Amstelveen en de gemeente.

Jeroen Hypotheek Advies, gevestigd op het Hueseplein in Keizer Karelpark, is de winnaar geworden van de publieksprijs. Het bedrijf van Jeroen Pijnaker bestaat nog geen vier jaar en is uitgegroeid tot een bloeiende onderneming. Je kan er terecht voor persoonlijk en onafhankelijk advies voor de financiering van een huis.

Jeroen Pijnaker en zijn team van Jeroen Hypotheekadvies: winnaars publieksprijs

Bij de zzp’ers kwam Weerinregie van Sandrine Kwast in de prijzen. Zij ondersteunt als je te maken krijgt met een ernstige ziekte. Dat kan zowel bij jezelf zijn als als bij een dierbare.

Een glunderende Sandrine Kwast (WEERinREGIE) op het podium.

De startup Clappform mag zich de beste nieuwkomer noemen. Het bedrijf helpt woningbouwverenigingen, gemeenten en bedrijven vooruit door data te analyseren via Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML).

Diego Tolen en Tom Griffioen (Clappform) ontvangen hun prijs van regionaal Rabobank-directievoorzitter Ugur Pekdemir

Het Fietshuys liet de beste indruk achter bij MKB bedrijven tot 50 werknemers. Elektrisch of traditioneel: eigenaren Philip Wallage en Silvan Overtoom verkopen vanuit hun zaak op het Stadshart fietsen in alle soorten en maten.

In de categorie boven de 50 werknemers kwam Co van der Horst als winnaar uit de bus. Dit bedrijf werd uiteindelijk ook uitgeroepen tot overall winnaar.

De FietsGuys van FietsHuys: beste MKB-bedrijf tot 50 werknemers

Maandag komen we met een uitgebreide reportage van het evenement.

 

Advertenties