Zoek
Sluit dit zoekvak.

De 8 van Amstelveen (44): “Wij doen niet meer mee om de titel”

In aflevering 44 van De 8 van Amstelveen laat trainer Tom Verhoek weten dat zijn Sporting Martinus niet meer meedoet in de strijd om de titel. Na de nederlaag tegen SO Soest (2-3) denkt hij dat het gat met koploper SCPB’22, slechts vijf punten, onoverbrugbaar is.

RODA’23 houdt zijn kansen echter in leven door Altior te verslaan. Met nog zeven wedstrijden te gaan is de spanning te snijden in de zondag tweede klasse B. Een ruime samenvatting van het duel tussen Sporting Martinus en Soest en doelpunten nvan RODA ’23- Altior zij n dan ook te zien in deze aflevering van de DE 8 van Amstelveen.

Foto Hans van Beek: Ralph groenteman (m) viert zijn hattrick

Verder veel aandacht voor de derby tussen Amstelveen Heemraad tegen RODA ’23 (zaterdag) met een hattrick van Ralph Groenteman. Daarnaast beelden van AMVJ tegen Arsenal, de zege van SV Ouderkerk en natuurlijk de analyse van Peter!

De 8 van Amstelveen is het wekelijkse voetbalprogramma van 1Amstelveen en volgt wekelijks de verrichtingen van de eerste elftallen van de Amstelveense en Ouderkerkse voetbalclubs.

Advertenties