Zoek
Sluit dit zoekvak.

De 8 van Amstelveen (47): leven voor de derby

In aflevering 47 van De 8 van Amstelveen uiteraard veel aandacht voor de derby van aanstaande zondag tussen Sporting Martinus en RODA ’23. 1Amstelveen komt met de eerste speldenprikjes, want wat ligt er onder het clubhuis van Martinus? na anderhalf jaar wordt het geheim onthult.

Er staat komend zoveel op het spel omdat zowel Sporting Martinus (3-0 bij ZSGOWMS) en RODA ’23 (thuis tegen Hooglanderveen met 3-0 wisten te winnen. Uiteraard ziet u alle doelpunten. Verder een samenvatting van Zandvoort – AMVJ. DE ploeg van Ricky Kumar strijdt tegen degradatie en na de 0-0 moest de trainer weer de confrontatie aan gaan met verslaggever Dirk Landsaat. “een zweepje hebben ze nodig”, aldus de verslaggever.

Verder natuurlijk de analyse van Peter die maar geen favoriet voor de derby aan wil wijzen. Zondag om half twee zendt 1Amstelveen LIVE uit via haar facebook kanaal. Vanaf Sportpark Overburg beschouwen Mathijs Groenewoud en peter Grifhorst voor op de tiende derby sinds dit millennium.

De 8 van Amstelveen is het wekelijkse voetbalprogramma van 1Amstelveen over de verrichtingen van de eerste elftallen van de Amstelveense voetbalclubs.

Advertenties

Cookieconsent met Real Cookie Banner