Zoek
Sluit dit zoekvak.

De 8 van Amstelveen (50): het kan nog voor RODA ’23

In deze jubileum uitzending van De 8 van Amstelveen wordt er al met een schuin oog vooruit gekeken naar de nacompetitie die over tien dagen begint. Voor RODA ’23 (zondag) is er nog een theoretische kans die te halen. RKAVIC en AMVJ (tegen degradatie) en Sporting Martinus en SV Ouderkerk (voor promotie) komen in juni zeker nog in actie.

Ondanks dat er niet heel veel op spel stond afgelopen weekend deden sommige clubs hele goede zaken. AMVJ pakte haar laatste mogelijkheid om Zandvoort voorbij te gaan met beide handen aan en versloeg Marken met 2-0. Trainer Kumar heeft er alle vertrouwen in dat zijn ploeg in de tweede klasse blijft. En het eerste zondag-elftal van RODA ’23 mag blijven hopen op de nacompetitie. Door de nederlaag van ZSGOWMS en de eigen zege op KDO zorgt er voor dat het op de laatste speeldag nog steeds mogelijk is.

Verder ziet u alle twaalf goals van Sporting Martinus tegen DIOS en samenvattingen van Ouderkerk – HOV en Amstelveen Heemraad – Buitenveldert.

De 8 van Amstelveen is het wekelijkse voetbal programma van 1Amstelveen waarin Mathijs Groenewoud en Peter Grifhorst de verrichtingen van de eerste elftallen van de Amstelveense en Ouderkerkse clubs bespreken.

Advertenties