Zoek
Sluit dit zoekvak.

De 8 van Amstelveen (56): Amstelveen Heemraad en RODA ’23 voelen zich bestolen

Met twee derby’s werd het voetbalseizoen afgelopen weekend geopend. Zowel Amstelveen Heemraad als RODA ’23 voelen zich in de derby’s tegen SV Ouderkerk en Sporting Martinus bestolen. In De 8 van Amstelveen laten beelden duidelijk zien dat er een zuiver doelpunt van Amstelveen Heemraad wordt afgekeurd en dat RODA ’23 een strafschop werd onthouden.

Presentator Mathijs Groenewoud werd afgelopen week aan zijn stem geopereerd en verontschuldigt direct voor zijn stemgeluid. “Volgende week is het echt beter,” zegt de presentator. Analist peter Grifhorst moet er om lachen en probeert Groenewoud na te doen. Maar daarna gaat het alleen nog maar over voetbal!

Een uitgebreide samenvatting van de derby tussen RODA ’23 en Sporting Martinus en uiteraard de reactie uit beide kampen. Peter Grifhorst was ook aanwezig bij de reünie van oud eerste-elftalspelers van RODA ’23 en sprak veel spelers uit vervlogen tijden. Verder beelden en reactie van het duel tussen Amstelveen Heemraad en SV Ouderkerk en de zege van AMVJ op FC Almere.

De 8 van Amstelveen is een wekelijks programma over de verrichtingen van de eerste elftallen van de Amstelveense voetbalclubs. Presentator Mathijs Groenewoud en analist Peter Grifhorst bespreken alle prestaties en het nieuws van de clubs.

Advertenties