Search
Close this search box.

De 8 van Amstelveen (58): Excelsior-spits Agrafiotis kan Amstelveen nog niet helpen

In de 8 van Amstelveen zien we hoe Sporting Martinus maar blijft winnen. De ploeg van Michael Crombeen versloeg Bloemendaal met 0-1 en heeft nog steeds het maximala aantal punten. Hoe anders vergaat het competitiegenoot RODA ’23. De mannen van Bnar Toofeek verloor van ZSGOWMS voor de derde keer op rij en heeft nog geen enkel punt.

In de derde klasse B kreeg SV Ouderklerk een pak slaag van DWSD (5-0) en kwam Amstelveen Heemraad weer niet tot winnen. In de blessuretijd verspeelde het een zeker lijkende zegen tegen SV Marken (1-1). Opvallend was dat de Amstelveners afgelopen week juist extra hadden getraind op het maken van doelpunten. Excelsior-spits Nickos Agrafiotis, die dit seizoen al vijf keer scoorde in de eredivisie, was speciaal naar de Sportlaan gekomen om de aanvallers wat kneepjes bij te brengen.

De 8 van Amstelveen is een wekelijks programma over de verrichtingen van de eerste elftallen van de Amstelveense voetbalclubs. Presentator Mathijs Groenewoud en analist Peter Grifhorst bespreken alle prestaties en het nieuws van de clubs.

Advertenties