Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De 8 van Amstelveen (59): Waanzinnig weekend op de voetbalvelden

In de 8 van Amstelveen blikken Marthijs Groenewoud en Peter Grifhorst terug op speelronde vier. Zo zagen ze Ouderkerk de derby van AMVHJ met 2-1 winnen. verder boekte RODA ’23 haar eerste zege van het seizoen en maakten Amstelveen Heemraad en DWS er een waar voetbalgevecht van.

Sporting Martinus behield ondanks het gelijkspel tegen DCG de gedeelde koppositie in de zondag tweede klasse B. In diezelfde klasse boekte RODA ’23 haar eerste zege door in en tegen Hooglanderveen met 5-2 te winnen.

In de derde klasse B werd de wedstrijd tussen Amstelveen Heemraad en DWS pas in de 94ste minuut beslist. Jesper van Eijk scoorde de 5-4 maar de grensrechter van DWS zag er buitenspel in. Het duel eindige uiteindelijk met zes gele en drie rode kaarten. Van alle wedstrijden ziet u een samenvatting en krijgt u reacties.

De 8 van Amstelveen is een wekelijks programma over de verrichtingen van de eerste elftallen van de Amstelveense voetbalclubs. Presentator Mathijs Groenewoud en analist Peter Grifhorst bespreken alle prestaties en het nieuws van de clubs.

Advertenties

Accuraat