Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De 8 van Amstelveen (65): gedichten, cadeaus, feestjes en punten

Het is pakjesavond maar dat betekent niet dat De 8 van Amstelveen er niet is. Want ’the show must go on’ zeggen ze dan. En die show ging afgelopen weekend goed door! Vijf zeges, twee keer een gelijkspel en slechts één nederlaag konden we noteren. Sporting Martinus en AMVJ blijven daardoor koploper met komend weekend de laatste speelronde van 2023 voor de boeg.

En natuurlijk staan Mathijs en Peter in de studio even stil bij pakjesavond. beiden worden nog verrast door een gedicht en een cadeau! Maar het gaat natuurlijk om het voetbal. U ziet samenvattingen en reacties van de wedstrijden AMVJ – TOB, SV Ouderkerk – FC Almere, Amstelveen Heemraad – SDOB, Sporting Martinus – VFC en Soest – RODA ’23.

Heeft u ook beelden of foto’s? Stuur ze naar redactie@1amstelveen.nl en wie weet ziet u ze terug in onze uitzending. De 8 van Amstelveen is een wekelijks programma over de verrichtingen van de eerste elftallen van de Amstelveense voetbalclubs. Presentator Mathijs Groenewoud en analist Peter Grifhorst bespreken alle prestaties en het nieuws van de clubs.

Advertenties