Zoek
Sluit dit zoekvak.

De 8 van Amstelveen (66): Dubbele Herbstmeister met Martinus en AMVJ

Met aflevering 66 van De 8 van Amstelveen zijn we toe aan de laatste speelronde van 2023. Zowel Sporting Martinus (zondag) als AMVJ (zaterdag) sluiten het kalenderjaar af als koploper in respectievelijk de tweede klasse B en derde klasse B. AMVJ versloeg hekkensluiter Weesp (0-4) en Martinus deelde de punten met naaste achtervolger De Meer (1-1).

verder volgen we de opmars van ROIDA ’23 , da na de 4-0 zegen op SDZ nu dertien p[punten heeft gehaald uit de laatste vijf wedstrijden en daardoor koploper is in de tweede periode. SV Ouderkerk zag haar water letterlijk in het water vallen en ook de spelers bleven niet op de bene in Purmerend. Amstelveen Heemraad gaat ondanks de goede prestaties van de laatste weken met ene kater de winterstop in.

Volgend week is vanaf donderdag 21 december een speciale eindjaarsaflevering te zien. De opanme van deze uitzending is dinsdagavond 19 december en u kunt dze bijwonen. Er zijn ene beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wilt u er bij zijn? Stuur dan even een mail naar redactie@1Amstelveen.nl

 De 8 van Amstelveen is een wekelijks programma over de verrichtingen van de eerste elftallen van de Amstelveense voetbalclubs. Presentator Mathijs Groenewoud en analist Peter Grifhorst bespreken alle prestaties en het nieuws van de clubs.

Advertenties

Cookieconsent met Real Cookie Banner