Zoek
Sluit dit zoekvak.

De 8 van Amstelveen (67): Trainers kijken met goed gevoel terug op 2023

De 8 van Amstelveen sluit 2023 met een speciale eindejaarsuitzending waarbij de trainers van de clubs uit de regio te gast in de studio. Mathijs Groenewoud en Peter Grifhorst ontvangen Edwin van Maas (Amstelveen Heemraad), Hans Verhoogt (SV Ouderkerk), Burak Sitil (aanvoerder AMVJ), Bnar Toofeek (RODA ’23), Michael Crombeen (Sporting Martinus) en Tom Verhoek (DSOV).

Aan de hand van beelden uit 2023 blikken we terug op het laatste deel van vorig seizoen (2022/2023) en het eerste deel van het seizoen 2023/2024. In het eerste deel bespreken we de zaterdag derde klasse B en in deel twee gaat het over de zondag tweede klasse B. En welke club presteerde eigenlijk het beste over heel 2023?

Net als de clubs gaan wij nu ook even met winterstop. We zijn terug op dinsdag 23 januari 2024. Namens de gehele redactie wensen wij u fijne feestdagen een een sportief 2024.

De 8 van Amstelveen is een wekelijks programma over de verrichtingen van de eerste elftallen van de Amstelveense voetbalclubs. Presentator Mathijs Groenewoud en analist Peter Grifhorst bespreken alle prestaties en het nieuws van de clubs.

Advertenties

Accuraat
Cookieconsent met Real Cookie Banner