Zoek
Sluit dit zoekvak.

De 8 van Amstelveen (74) Scheidsrechters spelen cruciale rol en staken duels

In aflevering 74 van De 8 van Amstelveen spelen maar liefst drie scheidsrechters een opmerkelijke rol. Vooral bij het duel tussen AMVJ en Ouderkerk zorgde de arbiter voor veel irritatie. Zowel binnen als buiten het veld. Ook bij RODA’23 werd het duel kortstondig stil gelegd. En bij DCG – Sporting Martinus zorgden een zeer dubieuze strafschop voor de nodige discussies.

Die strafschop, in het voordeel van Sporting Martinus, had echter geen invloed op de wedstrijd omdat Van Breenen zijn inzet gestopt zag worden door Ons. De vele kansen die de Amstelveners misten zetten we, dankzij de beelden van Alex van Elven, voor u op een rij. Verder ook ene samenvatting van het duel tussen RODA ’23 en Hooglanderveen. De Bovenkerkers verspelden in d e97ste minuut ene zeker lijkende overwinning.

Maar de meeste aandacht gaat deze aflevering uit naar de derby tussen AMVJ en Ouderkerk onder leiding van scheidsrechter Jos Straver. Hij deelde drie keer een rode kaart uit (en nog zes keer geel)m, wild een kleedkamer met toilet en staakte ook nog eens tijdelijk het duel. Beoordeel zelf of het alleemala wel of niet terecht is. Verder ziet u ook nog een korte samenvatting van DWS – Amstelveen Heemraad.

De 8 van Amstelveen is een wekelijks programma over de verrichtingen van de eerste elftallen van de Amstelveense voetbalclubs. Presentator Mathijs Groenewoud en analist Peter Grifhorst bespreken alle prestaties en het nieuws van de clubs.

Advertenties