Zoek
Sluit dit zoekvak.

De 8 van Amstelveen (82): Kampioenen zijn bekend, nu de andere prijzen verdelen

In de 8 van Amstelveen uiteraard veel aandacht voor het kampioenschap van Legmeervogels in de zaterdag derde klasse B. Ook in de zondag tweede klasse B is de kampioen bekend. Door de nederlaag van Sporting Martinus ging die naar ZSGOWMS. Nu de kampioenen bekend zijn is de jacht op een plekje in de nacompetitie geopend. Amstelveen Heemraad wist zich daar dit weekend voor te plaatsen.

In aflevering 82 ziet u een uitgebreide reportage vanuit Uithoorn waar Legmeervogels door een 7-0 zegen op TOB dus kampioen werd. We keken mee door de ogen van trainer Jack Honsbeek en maakte zo het feestje mee langs de lijn.

Verder samenvatting van Amstelveen Heemraad – F C Almere, AMVJ – FC Weesp en de strijd tegen degradatie van SV Ouderkerk. En we hebben een primeur! Want nog nooit wist een club in de historie van De 8 van Amstelveen maar liefst 15x te scoren. RODA ’23 deed dat zondag tegen SDZ.

De 8 van Amstelveen is een wekelijks programma over de verrichtingen van de eerste elftallen van de Amstelveense voetbalclubs. Presentator Mathijs Groenewoud en analist Peter Grifhorst bespreken alle prestaties en het nieuws van de clubs.

Advertenties