Zoek
Sluit dit zoekvak.

De 8 van Amstelveen (84): Vreugde en verdriet liggen dicht bij elkaar

In aflevering 84 van De 8 van Amstelveen staat de laatste reguliere speelronde van het seizoen 2023/2024 centraal. De dag waarop de beslissingen normaliter vallen. Doordat het duel tussen Legmeervogels en Buitenveldert werd afgelast door een enorme wolkbreuk is in de zaterdag derde klasse B nog niet alles duidelijk. RODA ’23 ging na een bloedstollend gevecht tegen DSOV niet door naar de nacompetitie.

De grootste teleurstelling viel te beleven bij RODA ’23. De ploeg van Bnar Toofeek had alles in eigen hand tegen DSOV, maar in Vijfhui9zen verspeelde het een 2-0 voorsprong en dus gaat het niet de nacompetitie in. We hebben een uitgebreide samenvatting van dat duel voor u en natuurlijk veel reacties.

Ook zien we hoe AMVJ zich wel weet te plaatsten voor de nacompetitie door met 4-1 te winnen van SDOB. In diezelfde afdeling wist SV Ouderkerk het ondanks een 8-1 zege op Hoofddorp niet te redden. De ploeg van Hans Verhoogt zal er de komende weken alles aan moeten doen om zich via de nacompetitie veilig te spelen.

Verder zetten we voor u alle wedstrijden van de nacompetitie op een rij zodat u precies weet waar u de komende weken moet zijn. Omdat een aantal wedstrijden (Amstelveen Heemraad en AMVJ) zijn verschoven is onze volgend uitzending op woensdag 5 juni in plaats van op dinsdag.

De 8 van Amstelveen is een wekelijks programma over de verrichtingen van de eerste elftallen van de Amstelveense voetbalclubs. Presentator Mathijs Groenewoud en analist Peter Grifhorst bespreken alle prestaties en het nieuws van de clubs.

Advertenties

Accuraat