Zoek
Sluit dit zoekvak.

De 8 van Amstelveen aflevering 43: Slechts één zege voor Amstelveense voetballers

de 8 van amstelveen

Speelronde 17 leverde weinig succes op voor de Amstelveense voetbalclubs. Alleen RAVIC wist een zege in de wacht te slepen. De ploeg van Nordin Wooter en Rafael Uiterloo versloeg SCPB’22. In de tweede klasse B leden zowel koploper Sporting Martinus en RODA ’23 een nederlaag.

In totaal werden er in de negen wedstrijden waarin onze clubs in actie kwamen maar liefst vijftig doelpunten gescoord. De meeste vielen bij de wedstrijd ZSGOWMS – RODA ’23. De ploeg van Bnar Toofeek verloor de topper met 7-4. Na 23 minuten was er al zes keer gescoord.

In deze aflevering van De 8 van Amstelveen ziet u 28 van de vijftig gescoorde doelpunten. Verder staan we stil bij het overlijden van Sander Toussaint, bestuurslid van SV Ouderkerk en bespreken we de gênante straf voor AMVJ-speler Melvin Grootfaam. Verder samenvattingen van DVVA – AMVH, Olympia Haarlem – Amstelveen Heemraad, SCPB’22 – RKAVIC, DCG – Sporting Martinus en dus ZSGOWMS – RODA ’23.

In ‘De 8 van Amstelveen‘ bespreken Mathijs Groenewoud en Peter Grifhorst de resultaten van de Amstelveense voetbalclubs.

Advertenties

Cookieconsent met Real Cookie Banner