Search
Close this search box.

De Stem van de Straat (16): Over skatebanen, misbruik van gratis OV-kaartjes en Amstelveense evenementen

Sweet sixteen! Maar een zoete aflevering is deze zestiende van De Stem van de Straat zeker niet. Eerst wordt commentaar op de voetbalmannen van De 8 van Amstelveen geleverd. Want waarom alleen maar voetbal? 

Dan wordt de aanleg van de skatebaan in Westwijk behandeld. Jongeren hebben plek nodig om te kunnen spelen en skaten. Maar een aantal omwonenden en bedrijven vreest dat er niet alleen maar lieve schattige skatertjes naar de baan komen. Overlast wordt gevreesd. Terecht? Joy Ellen en Martijn zijn het (weer eens) niet eens. Of anders gezegd. Martijn kan wel begrip opbrengen voor sommige klagers en Joy Ellen niet.

Gratis kaartjes

Joy Ellen gaat altijd van het goede in de mens uit. Die eigenschap siert haar, maar daarmee gaat ze ook weleens vol op de bek. Toch vindt ze dat er ook bij de actie voor gratis ov-kaartjes moet worden uitgegaan van het goede van de mens. Want waarom zou een miljonair niet de kaartjes kunnen aanvragen voor een studerend nichtje die op een houtje moet bijten?

Ons duo gaat ook nog even in op het evenementenbeleid in Amstelveen. Inwoners kunnen een enquête invullen over hoe onze gemeente in de toekomst met het evenementenbeleid moet omgaan. Ook duurzaamheid komt ter sprake. Moeten we binnenkort zelf een bord meenemen als we een patatje willen op een festival? 

Advertenties