Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Stem van de Straat (27): ‘Een museum zoals Nemo op het Stadsplein, dat is pas leuk’

Is vrijheid van meningsuiting een vrijbrief om maar alles te kunnen zeggen en tweeten? Joy Ellen en Martijn praten erover in de nieuwste aflevering van De Stem van de Straat. De enige podcast voor en door Amstelveners. 

Aanleiding voor de discussie is de tweet die VVD-fractievoorzitter Jet Smit deze week de wereld inslingerde. De inmiddels al verwijderde post zette een complete geloofsgemeenschap in een hoek. Smit heeft al spijt betoond, maar moeten mensen niet beter nadenken voordat ze op verzenden drukken of gewoon iets zeggen?

Natuurlijk hebben we het ook weer eens over het Stadshart. Het winkelcentrum bestaat in z’n huidige vorm 25 jaar maar het verlangen naar het ouderwetse Plein 60 blijft bestaan bij de oer-Amstelvener.

En over het Stadshart gesproken. Zijn er al goede ideeën als vervanger voor de Pathé bioscoop? Joy Ellen komt in ieder geval met leuke suggesties. 

Daarnaast kondigt ons kleurrijke duo een heuse kerstspecial aan van De Stem van de Straat. Reserveer 14 december vast in je agenda, want op die dag ben je welkom in de studio. Leuk toch?

Advertenties