Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De Stem van de Straat (7): Over Schipholvoorstanders, trial by media, Koningsdag en Rasti Rostelli

Stem van de straat

In de zevende aflevering van de stem van de straat komen we terug op de recente vechtpartijen in het Amstelveense voetbal. Is er sprake van trial by media? En is dat terecht? Zo gebeurde het deze week ook dat een bestuurder van een bestelbusje keihard werd veroordeeld omdat hij betrokken was bij een dodelijk ongeluk. Op social media kwamen de ergste verwijten langs terwijl uit politieonderzoek is gebleken dat hij niets aan het ongeluk kon doen.

Ook gaan Joy Ellen en Martijn in op het fenomeen van afplakken voor een verkoopplekkie op Koningsdag. Eigenlijk mag het niet, maar het is evengoed een leuke traditie voor kinderen. Hoort afplakken niet gewoon bij Koningsdag?

Voorstanders van Schiphol

En dan Schiphol. Lokale politieke partijen lieten vorige week weten blij te zijn met het stoppen van nachtvluchten op Schiphol. De inwoners van Amstelveen hebben namelijk veel overlast, zeggen zij. Maar is dat wel zo? Ervaart de Amstelvener de aanwezigheid van Schiphol als storend? De Stem van de Straat zoekt daarom naar voorstanders van de luchthaven. Ook een mening? Bel in via 020-5478588.

Nog meer onderwerpen? Jawel! De oogoperatie van Joy Ellen en een optreden van Rasti Rostelli komen ook aan bod. Luisteren of kijken dus naar deze nieuwe aflevering van de Stem van de Straat.

Advertenties