Search
Close this search box.

De Stem van de Straat (8): Over herinneringen aan Hoky Poky, toewijzing middelbare school en de inwijding van de Urbanuskerk

In de achtste aflevering van de stem van de straat komen we terug op de geluidsoverlast door de vliegtuigen en de overlast rondom de verbreding van de A9. Verder staan Martijn Heus en Joy Ellen Bos stil bij het overlijden van clown Hoky Poky die afgelopen woensdag op 80-jarige leeftijd overleed.

Ook gaan Joy Ellen en Martijn in op de inwijding van de Urbanuskerk in Bovenkerk. Vooral Joy Ellen vindt dat kerken veel optimaler gebruikt kunnen worden. En wat als je kind niet op de middelbare school komt van zijn of haar eerste keuze? ‘Schrijnende gevallen” zegt Martijn over die paar kinderen uit Amstelveen die nu naar Aalsmeer moeten fietsen en niet bij hun vriendjes op school komen.

Wie krijgt een lintje?

Volgende week woensdag worden weer de Koninklijke onderscheidingen uitgedeeld door de burgemeester. Wie krijgt er een lintje? Martijn en Joy Ellen staan daar volgende week uitgebreid bij stil. En is het niet raar dat je lintje na je overlijden weer ingeleverd moet worden? Praat mee in de De Stem van de Straat Ook een mening? Bel in via 020-5478588.

Advertenties