Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Stem van de Straat Kerstspecial: ‘Blij dat we met jullie zijn begonnen‘

kerstspecial

Na 32 reguliere uitzendingen van De Stem van de Straat is het tijd voor de eerste Kerstspecial. We hebben een extra microfoon klaargelegd want in deze podcast ontvangen Martijn en Joy Ellen gasten aan tafel. Gewoon om het eens anders te doen.

Tijdens een gezellige sessie kwamen vier gasten gezellig buurten bij ons duo. Als verrassing hebben we George Thijs uitgenodigd, hij heeft met zijn karakteristieke stemgeluid voor de jingles in de podcast gezorgd. De enige echte Stem van de Straat dus. 

Ook kwam Brenda van Oeveren vertellen over Ontmoetingspunt Ons Pareltje in winkelcentrum Waardhuizen. Een initiatief dat er dankzij buurtbewoners is gekomen. Juist in de vergrijzende wijk Waardhuizen is het van belang dat de sociale contacten op orde blijven. Ons Pareltje hoopt daar een bijdrage in te leveren.

Daarnaast kwam documentairemaker Leo de Boer langs. Hij is bezig met een documentaire over vliegtuigoverlast. Tenminste, hij wil uitzoeken wat er gebeurt met een klacht over geluidsoverlast bij Schiphol. Hiervoor zoekt hij Amstelveners die ook daadwerkelijk last hebben van Schiphol en klachten indienen.

Als klap op de vuurpijl schuift hoofdredacteur Mathijs Groenewoud aan. Hij had oorspronkelijk zijn twijfels bij het opzetten van de podcast maar is nu blij dat 1Amstelveen Martijn en Joy Ellen aan boord hebben. Voor een verfrissend geluid. En ja, soms een geluid waar we ons aan ergeren. Juist daarom.  

Advertenties

Cookieconsent met Real Cookie Banner