Search
Close this search box.

De Stem van Straat (19): ‘Echt niemand in mijn omgeving heeft wat met dat Cobra Museum’

stem

Een nieuw televisieseizoen betekent een nieuwe Stem van de Straat. Martijn en Joy Ellen gaan weer lekker los. Zeker als het om het Cobra Museum gaat. Want er mogen dan wel hulptroepen zijn gearriveerd, volgens het presentatieduo is de man van de straat het museum liever kwijt dan rijk.

Martijn trekt dan ook nog even fel uit naar de redactie van 1Amstelveen die gisteren voor het Cobra Museum stonden om de mening van de Amstelvener te peilen. De verslaggever ter plekke kreeg alleen maar positieve reacties over het museum. Volgens Martijn wordt de waarheid hiermee geweld aangedaan. “Echt niemand in mijn omgeving heeft iets met dat museum,” zegt hij.

Slecht gedaan

Ook de manier waarop geldschieter Marius Touwen over de directie praat bevalt het duo niet. “Als je kijkt naar de financiële gegevens in het jaarverslag, dan heb je het gewoon slecht gedaan.”

Natuurlijk gaan Joy Ellen en Martijn ook nog even in op de de vele bekeuringen voor fatbikes vorige week. “Dan ben je gespannen voor je eerste schooldag en dan staat de politie en masse te controleren. Kan dat nou niet anders?”

Genoeg stof om over te discussiëren dus. En het mooie is dat Amstelveners gewoon kunnen reageren op de onderwerpen. Bel in en geef je mening. Wie weet hoor je jezelf wel terug in de Stem van de Straat van volgende week!

Advertenties