Zoek
Sluit dit zoekvak.

De top 5 leukste activiteiten Stadshart rond feestmaanden

Met de feestdagen voor feestdagen voor de deur, is er in Amstelveen voldoende te doen. Onze veertienjarige stagiair Jonathan maakte een top 5 van de leukste activiteiten rond het Stadshart de komende twee maanden. 

1. Sinterklaas Selfiehuis

Tot en met 5 december kan je een bezoek brengen bij het Sinterklaas selfiehuis. Dit is een interactieve plek waar je de werkplaats van Sinterklaas kan zien. Heel erg geschikt om fijne Instagramplaatjes te schieten. Zondag 27 november komt Sinterklaas ook op bezoek en kan je met hem op de foto. Rond het winkelcentrum zijn 10 sinterklaasfiguren verstopt, met daarbij een letter en cijfer. Vind je ze alle 10 en dus het woord? Dan kan je bij de HEMA een verrassing halen.

2. Winter Village

Van 3 december 2022 tot en met 8 januari 2023 is op Stadsplein Winter Village. Zoals altijd  worden hier weer verschillende activiteiten gehouden.  Zo kunnen Amstelveners weer terecht op de schaatsbaan. Natuurlijk is er de mogelijkheid om een kop warme chocomelk met slagroom of een glühwijntje te halen. Een ideale plek voor liefhebbers van winters genieten.

3. Weekmarkt Amstelveen

De markt van Amstelveen is elke vrijdag en er staan vele kraampjes. Juist tijdens de feestmaanden is de markt de ideale plek om leuke en handige sinterklaas- of kerstcadeautjes te kopen. Voor lekkere hapjes en culinaire ingrediënten is de markt ook the-place-be.

4. Cobra Museum

Het Cobra museum zorgt ook de komende maanden weer voor voldoende tentoonstellingen.  Volgend jaar is het 75 jaar gelden dat de Cobra-stroming werd opgericht. Hier kan je meer lezen over hoe het Cobra museum dit viert.

5. Poppodium P60

In deze concertzaal treden veel artiesten op de komende maanden. Bijvoorbeeld Lucky Fonz III (vanavond) en Feuerengel (morgen). Kijk op de site voor het volledige programma.

Foto: archief RTVA

 

Advertenties

Cookieconsent met Real Cookie Banner