Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gezocht: kampioenen, coaches, vrijwilligers en verenigingen voor Amstelveen Sportgala 2024

Het Amstelveen Sportgala is weer in aantocht en wordt ook dit jaar in het Hermann Wesselink College gehouden. De feestelijke avond waarbij lokale sporters in het zonnetje worden gezet wordt 9 februari 2024 gehouden.

Het gala is traditiegetrouw de plek waar Amstelveense kampioenen worden gehuldigd, de Sporter en Talent van het jaar worden gekozen, de verenigingsprijs en de Peter Post Oeuvreprijs worden uitgereikt en coaches en vrijwilligers van sportverenigingen de lof krijgen die ze verdienen.

Aanmelden van een kampioen, talent, vereniging, coach of vrijwilliger is vanaf nu mogelijk. Ken jij een talent, meld deze dan aan. Als vereniging kans maken op de prachtige verenigingsprijs? Dat kan, stuur je motivatie in. Ook huldigt Amstelveen Sport de Coach van het Jaar 2023. Aanmelden van jouw coach kan nu. Ken jij een vrijwilliger van een vereniging die het verdient om in het zonnetje gezet te worden als Vrijwilliger van het Jaar 2023, meld deze dan ook aan.

Meer informatie over het aanmelden van een kampioen, talent, vereniging, coach of vrijwilliger is te vinden op sportgala.amstelveensport.nl Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 1 december 2023.

Advertenties