Zoek
Sluit dit zoekvak.

Infoavond Mediaraad 15 juni in Bibliotheek Amstelveen

De Mediaraad Amstelveen houdt donderdag 15 juni vanaf 19.00 uur een informatieve ontmoetingsavond voor belangstellende journalisten, lokale media en geïnteresseerde burgers. Ook maatschappelijke groeperingen, die interessant kunnen zijn voor de pers, zijn van harte welkom.

De Mediaraad wil graag in gesprek met lokale media en (aspirant)journalisten die in aanmerking willen komen voor een bijdrage uit het Mediafonds.

Mediacafé

De Mediaraad organiseert daarom in de Openbare Bibliotheek van 19.00 uur tot 21.00 uur een informatieve ontmoetingsavond – Mediacafé – voor belangstellende journalisten, lokale media en geïnteresseerde burgers. De leden van de raad praten tijdens deze avond graag met lokale media, (aspirant)journalisten en inwoners van Amstelveen over de lokale journalistiek en over de manier waarop we elkaar kunnen helpen om die verder te versterken. Ook worden de bewonersgroepen van Amstelveen uitgenodigd om te komen vertellen wat er in hun wijk leeft.

Aanmelden voor een pitch kan via info@mediaraadamstelveen.nl onder vermelding van mediacafé. De Mediaraad hoopt op een grote opkomst van belangstellenden. Iedereen is welkom op 15 juni a.s. om 19.00 uur in de Bibliotheek, Stadsplein 102 in Amstelveen. Toegang is vrij. Aanmelding niet nodig.

Foto: Unsplash

Advertenties

Accuraat
Cookieconsent met Real Cookie Banner