Zoek
Sluit dit zoekvak.

Koningsdag Amstelveen 2024: stuur je video in naar 1Amstelveen

koningsdag

Zaterdag is het weer tijd voor een ouderwetse Amstelveense Koningsdag. De weersverwachtingen zijn tot op heden zeer redelijk, dus niets staat een gezellig feestje in de weg. 

Na afloop is het natuurlijk leuk om even terug te blikken op de feestelijke dag. Dat kan natuurlijk bij 1Amstelveen. Al gaan we het dit jaar wel even wat anders doen. We sturen namelijk geen team verslaggevers de straat op. Nee, deze keer ben jij onze journalist!

Lees ook: Het wordt weer groot feest in Amstelveen tijdens Koningsdag (en -nacht)

Hoe dan? Nou, gewoon via je mobieltje. De beelden die je maakt van Koningsnacht, de vrijmarkt, de artiesten bij Abina of bijvoorbeeld de afterborrel in je achtertuin stuur je gewoon via WhatsApp naar 1Amstelveen. Wij gooien de beelden in de videoblender en maken er uiteindelijk een vrolijke reportage van! Die zenden we dan uit via sociale media en ons televisiekanaal.

App: 06 – 4500 3551

Leuk toch? Wat je instuurt maakt niet uit. Doe je zelf een interview? Prima! Spot je een leuk tafereel op de vrijmarkt? Filmen! Staan jouw hippe danspasjes van Koningsnacht in ANNA op de film? Insturen maar! Alle beelden van een geslaagd oranjefeest zijn welkom. Beelden van een minder geslaagd oranjefeest trouwens ook. Graag zelfs.

Hoe zorg je dat beelden bij ons komen? Nou, dat is vrij simpel want dat kan via WhatsApp. Ons nummer is 06-4500 3551. Mailen is ook mogelijk: dat kan via redactie@1amstelveen.nl.

Nog even een laatste dingetje. Wij maken televisie dus we hebben het liefst dat je je telefoon horizontaal houdt. Dan is het hele beeld gevuld.  

Weet je nog niet waar je heengaat op 26 of 27 april: hier staat het programma.

Advertenties

Accuraat