Search
Close this search box.

Koningsnacht Amstelveen met laser- en vuurshow

Op woensdagavond 26 april 2023 wordt vanaf 18.00 uur feest gevierd op het Stadsplein. Er is voor jong en oud van alles te beleven. Dans op de muziek van DJ Nijkie, kijk naar optredens van Buenting Sport, ga op de foto in de photobooth en eindig je oranje-avond door te genieten van een spectaculaire laser- en vuurshow. 

Na een succesvolle Koningsnacht 2022 verzorgen de vrijwilligers van Stichting Amstelveen Oranje opnieuw een vermakelijke avond uit. “Vorig jaar bleek dit Koningsnachtevenement een schot in de roos. En we maken er dit jaar een nog groter feest van,” aldus bestuurslid Roland Vos.

Foodtrucks

Dat doet de stichting door de handen ineen te slaan met horecazaken Popov en Day Foodbar. Kinderen kunnen los tijdens de minidisco, slagwerkgroep Bovenkerk zorgt voor extra ritme, je kunt meezingen met zanger Eddy van Slimming of gooi de heupen los tijdens een workshop Bollywood. De avond eindigt rond 23:00 uur. En diverse foodtrucks verzorgen het eten.

“Burgemeester Poppens opent rond 22:00 uur officieel Koningsdag 2023 met een korte speech, waarna er een spectaculaire laser- en vuurshow zal beginnen. Kortom een heerlijke feestavond! Dus trek je oranje kleding aan en kom feesten!”

Kijk voor meer informatie op www.amstelveenoranje.nl  

Advertenties