Zoek
Sluit dit zoekvak.

UPDATE: Massale politie inzet bij Stadshart, verdachte situatie in bus

Veel politie-eenheden zijn momenteel ingezet rondom het winkelcentrum Stadshart in Amstelveen. Een straat is afgezet en bussen staan stil. De reden voor deze grote politie-inzet is dat er een verdachte melding is gedaan bij de politie over een bus. Deze is bij Meander tot stilstand gebracht.

De politie staat in zogeheten zware vesten. Een woordvoerder van de politie laat zojuist tegenover VLN Nieuws weten “er is een melding binnengekomen over een verdachte situatie bij het winkelcentrum, we nemen deze melding uiterst serieus en hebben daardoor opgehaald”

UPDATE 14:00 – Zojuist (rond 13.40 uur) werd ook het busstation van Amstelveen vlak naast het winkelcentrum ontruimd. In een bus ziet een fotograaf nog personen zitten. Een TEV (team explosieven verkenner) van de Koninklijke Marechaussee is ook ter plekke net als het (AT) arrestatieteam van de politie. De omgeving is nog ruimer afgezet.

UPDATE 14:30 – De politie laat weten een melding te hebben ontvangen over een verdachte situatie in een bus. Deze bus is op Meander gestopt. De politie heeft de bus inmiddels onderzocht. De bedrijvigheid rond Meander lijkt af te nemen laat onze verslaggever ter plaatse weten.

Later meer

Foto’s VLN

Advertenties

Accuraat
Cookieconsent met Real Cookie Banner