Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mediaraad Amstelveen steunt zes journalistieke projecten en zoekt nieuw lid

De Mediaraad Amstelveen heeft voor de najaarsronde van 2022 veel aanvragen gekregen voor journalistieke projecten. Tot nu toe zijn er zes toegekend, die volgens de Mediaraad allemaal groot belang hebben in de samenleving. In totaal wordt een bedrag van 66.520 euro toegekend.

De projectaanvragen zijn divers maar de precieze onderwerpen worden niet bekendgemaakt. “Bij de toekenning van projecten kijken we zowel naar kwalitatief goede journalistieke verhalen als de mogelijkheid om journalistiek talent verder te helpen ontwikkelen. Beide doelstellingen worden bereikt bij de toegekende projecten”, zegt voorzitter Meindert Schut.

Monda Heshusius was eerder dit jaar gestopt als voorzitter en lid van de raad. Nu zoekt de Mediaraad voor een nieuw lid. “Monda heeft fantastisch werk verricht.” Zegt Meindert Schut. “Nu zij afscheid heeft genomen, zijn we op zoek naar nieuw bloed.” De Mediaraad zoekt iemand met grote interesse in lokale media en een verbinding met Amstelveen. Later deze maand zal een vacature uitgezet worden. Voor meer informatie: www.mediaraadamstelveen.nl.

Advertenties