Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nationale Sportweek afgesloten met ‘Amstelveen on Wheels’, organisatie trots op ‘Stad als stadion’

De Nationale Sportweek in Amstelveen is zondag afgesloten met Amstelveen On Wheels. Een zonovergoten dag waarop alles wat rolt samenkwam op het Stadsplein, van loopfiets tot funbike, van rolstoel tot BMX en stuntstep.

Samen met de deelnemers aan de Dikke Banden Race gingen wethouder Sport Herbert Raat, gemeentesecretaris Bert Winthorst, paralympisch kampioen wielrennen Daniel Abraham en wereldkampioen BMX Sietse van Berkel de baan op en gaven zo het startschot voor Amstelveen On Wheels. Het mooie weer zorgde voor extra veel deelnemers aan de diverse races, tochten en clinics. Ook het uitproberen van de verschillende funbikes was erg populair. Vol verbazing werd er gekeken naar de stunts tijdens de BMX show.

AmstelveenSport kijkt terug op een succesvolle Nationale Sportweek met veel deelnemers bij alle activiteiten en bedankt Amstelveense sportverenigingen, -organisaties, topsporters en de gemeente Amstelveen voor de samenwerking. Samen brengen we Amstelveen in beweging! “We hebben een fijn sportklimaat in Amstelveen, “De stad als stadion”, is goed aan het lukken, daar zijn we trots op”, aldus Heleen van Ketwich Verschuur, directeur AmstelveenSport.

Advertenties