Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe lokale omroep 1Amstelveen informeert

RTVA en AAN! zijn vanaf vandaag officieel 1Amstelveen. Met de introductie van onze nieuwe website en vormgeving presenteren wij een nieuwe lokale omroep. Een omroep die het informeren van de Amstelvener als hoofddoel heeft. Nieuws dat uit de haarvaten van onze samenleving komt.

De nieuwe omroep is vanzelfsprekend vertegenwoordigd op televisie. Bekende programma’s als De 8 van Amstelveen, 1Amstelveen aan tafel, Beslist, Amstelveen for Everybody en Ondertussen in Amstelveen blijven. Onlangs hebben we al de videopodcast ‘Stem van de Straat’ geïntroduceerd en we werken ook aan nieuwe programma’s waarbij cultuur en de historie van Amstelveen een rol spelen.

Nieuwsvoorziening

De nieuwsvoorziening via website en sociale kanalen wordt ook onder handen genomen. Natuurlijk blijven wij 112-incidenten en ander belangrijk nieuws coveren. Onze focus ligt echter op nieuws dat niet via de bekende persberichten en kanalen komt. De belevingswereld van de Amstelvener staat centraal. Samen met de inwoners zijn wij 1Amstelveen!

1Amstelveen richt zich voornamelijk op onze gemeente maar kijkt ook buiten de stadsgrenzen. Daarom zoeken wij nadrukkelijk de verbinding met andere lokale omroepen uit onze regio. Binnenkort wordt bijvoorbeeld de samenwerking met Jamm FM uit Ouder-Amstel bekrachtigd.

Nieuwe vrijwilligers altijd welkom

De website van 1Amstelveen zal in de komende maanden nog worden verbeterd en uitgebreid. Ook dit doen we in samenspraak met bewoners en gebruikers.

Onze omroep is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. We zijn vooral op zoek naar mensen die willen meewerken aan de nieuwsvoorziening. Maar ook als jij je technische kennis met ons wilt delen, ben je van harte welkom. Stuur even een mailtje naar redactie@1amstelveen.nl of bel 020-547 85 85.

Het nieuwe logo van 1Amstelveen werd ontworpen door 100% Hilde en de nieuwe website is gebouwd in nauwe samenwerking met BuroAmstelveen.nl.

Advertenties

Accuraat