Zoek
Sluit dit zoekvak.

OldStars tennis zorgt dat iedereen nog op de tennisbaan kan staan bij LTC Startbaan

Sporten moet kunnen op elke leeftijd. En als de regels van de sport het spelletje lastig maken voor ouderen? Dan passen we de regels gewoon aan! Daarom mag de bal bij OldStars tennis bijvoorbeeld twee keer stuiteren. Gewoon, omdat het kan!

De sfeer op tennispark Startbaan is op een donderdagochtend ronduit gezellig te noemen. De oudere leden van LTC Startbaan spelen dan een gemoedelijk potje OldStars tennis. Inderdaad, tennis met aangepaste regels zodat het spelletje ook behapbaar blijft voor iedereen.

Plezier bovenaan

Het concept slaat aan. Natuurlijk is er nog steeds de wil om te winnen maar het belangrijkste doel is om in beweging te blijven. Maar plezier hebben in bewegen staat bovenaan.

Plezier na het tennissen blijft ook een belangrijk aspect. Na afloop blijven de meeste mensen dan ook gezellig hangen voor een kopje koffie en een leuk gesprek. “De derde helft is zeker belangrijk,” zegt Marga Moeijes, initiatiefneemster van het OldStars bij LTC Startbaan, met een tevreden glimlach.

Zelf ook kijken naar een potje OldStars tennis? Zondag 2 juli wordt van 10.00 tot 13.00 uur een toernooi gehouden bij de jubilerende tennisvereniging LTC Startbaan. Aansluitend wordt er een clinic gegeven door rolstoeltennister Wendi Schutte.

Advertenties

Cookieconsent met Real Cookie Banner